Zieno maakt films voor bedrijven en organisaties.

Foto door: Jacco Brink Design

Ons doel is om een uniek verhaal te vertellen dat blijft hangen.

Wij geloven dat elke film een verhaal heeft dat op een opvallende en unieke manier verteld moet worden. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek om te bepalen wat het doel van de film is, voor wie deze bedoeld is en wat de boodschap moet zijn. Als we samen enthousiast zijn over het filmplan, gaan we aan de slag met de nieuwste technieken om de film zo mooi mogelijk op te nemen.
Wanneer de film klaar is, willen we dat hij zo vaak mogelijk bekeken wordt door de juiste doelgroep. Daarom denken we creatief mee over hoe we de film onder de aandacht kunnen brengen, van social media advertenties op LinkedIn, TikTok tot en met YouTube pre-rolls.

 

Als flexibel bureau bieden we de voordelen van een klein bedrijf met een groot en betrouwbaar netwerk van professionals. 

Onze makers en experts hebben diverse vaardigheden en zijn net zo betrokken als vaste medewerkers, terwijl ze hun eigen ondernemingen hebben. Wij vormen een team waarin we kennis en ervaring delen, elkaar aanvullen en ondersteunen. Door samen te werken worden we steeds beter en hebben we voor elke opdracht een passend team. Samenwerken maakt het ook nog eens leuker!
Nordy Visser

Nordy Visser

Oprichter / Filmmaker
Martijn de Pooter

Martijn de Pooter

Regie / Colorgrading
Jorn Kok

Jorn Kok

Filmmaker
Jacco Brink

Jacco Brink

Social Media Marketing / Fotograaf
Floor Schrijer

Floor Schrijer

Social Media Expert
Jeroen Strijker

Jeroen Strijker

Filmmaker
Bert Visser

Bert Visser

Drone piloot / Fotograaf

Met deze bedrijven en organisaties hebben wij al films gemaakt die opvallen.

Zullen we iets moois maken?